PalvelutYmpäristön ja käyttötarkoituksen huomioivat laiturikokonaisuudet ja palvelut

Piensatamat

Piensatamat ja matkustajalaiturit soveltuvat satamanpitäjille ja laivureille, jotka haluavat tarjota asiakkailleen miellyttävän ja helppohoitoisen kulkuyhteyden kuivalta maalta alukseen.

Lue lisää

Venelaiturit

Teräsrakenteiset venelaiturit soveltuvat erityisen hyvin niille, jotka haluavat mahdollistaa laiturin käyttäjille miellyttävän, turvallisen, näyttävän ja helppohoitoisen kulkuyhteyden kuivalta maalta alukseen.

Lue lisää

Huvilalaiturit

Valmistamamme teräsrakenteiset huvilalaiturit on tarkoitettu sijoitettavaksi yksityiselle rantakiinteistölle, taloyhtiölle tai edustuskiinteistölle.

Lue lisää

Uimalat

Teräsrakenteiset uimalat on tarkoitettu sijoitettavaksi kuntien ja yhteisöjen uimarantoihin. Laiturimme voidaan varustaa erillisellä hyppytornilla, invaluiskalla tai vaikkapa vesiliukumäellä.

Lue lisää

Imutyhjennyslaiturit

Imutyhjennyslaiturit on suunnattu kunnille, satamanpitäjille ja veneilyn jätehuollosta vastaaville henkilöille, joiden velvollisuus on käymäläjätevesien ja pilssivesien vastaanotto.

Lue lisää

Polttoainejakelupisteet

Polttoainejakelupisteet on suunnattu kunnille, satamanpitäjille ja veneilyä palveleville kauppiaille ja huoltoasemille. Jakelupisteet mahdollistavat polttoaineen myynnin suoraan käyttäjien aluksiin.

Lue lisää

Kuntotarkastukset ja kunnostus

Vanhojen laitureiden tarkastus- ja kunnostuspalvelu on laiturinomistajille, joilla on kunnostuskelpoinen, iso teräsputkilaituri ja jotka haluavat jatkaa laiturin elinkaarta taloudellisella tavalla.

Lue lisää

Vakavuuslaskenta

Vakavuuslaskentapalvelut on tarkoitettu turvallisuuden varmistamiseen kelluvan laiturin suunnittelussa ja käyttöönotossa.

Lue lisää

Kommentointi on suljettu.