Reittitiimiltä saat laiturin, jonka jämäkkyys ja kestävyys perustuvat uskomusten sijaan faktoihin

Reittitiimin toimitusjohtajalla ja omistajalla Tapio Sarkolalla on 29 vuoden kokemus vene- ja huvilalaitureiden suunnittelusta ja rakentamisesta. Asiakkaita ovat ELY-keskukset, kunnat ja kaupungit ympäri Suomen. Tapio on myös ollut mukana laatimassa Tampereen kaupungille tarjouspyyntöohjetta laiturien hankkimiseen.

Teräsputkilaiturin valikoituminen ”omaksi jutuksi” ei ole sattumaa

Olen työskennellyt mm. kanavien ja satamien suunnittelun, kunnossapidon ja rakentamisen parissa vuodesta 1985 lähtien. Viimeiset 12 vuotta yrittäjänä.

Reilu 29 vuoden kokemus on osoittanut, että jäykkä teräsrunko suojaavasti pintakäsiteltynä ja kauniisti puulla verhottuna mahdollistaa todella pitkäikäisen ja helppohoitoisen laiturin sellaisiinkin olosuhteisiin, joissa muut kelluvat laiturityypit eivät pärjää.

Bonuksena omistaja saa laiturin, joka kannella kävellessä tuntuu lähinnä kiinteään pohjaan perustetulta. Lisäksi, seuraava tai sitä seuraava sukupolvi saattaa saada jopa rahaa hävittäessäään laiturin.

Reittitiimi Oy on johtava teräsputkiponttonilaitureiden rakentaja

Reittitiimi Oy on erikoistunut vesistöjen matkailu- ja virkistyskäyttöä edistävien reittien, väylien ja rakenteiden suunnitteluun, rakentamiseen, sekä alan konsultointiin.

Palvelu sisältää myös lupa- ja ympäristöasioiden hallinnan sekä rahoitusmahdollisuuksien selvittelyn. Asiakkaina ovat mm. ELY-keskukset, kunnat ja kaupungit ympäri Suomen.

”Erityisen osaamisalueeni muodostavat veneilyreittien ja niihin liittyvän infrastruktuurin kehittämispalvelut. Viime vuosina olen työskennellyt paljon vene- ja matkustajasatamien laiturihankkeiden parissa. Palvelu voi sisältää kaiken satamapaikan etsinnästä valmiiseen laituriin saakka”, yrittäjä Tapio Sarkola kertoo. ”Laajempiin vesistömatkailuhankkeiden kehittämisprojekteihin löytyy yhteistyöverkostostamme huippuosaajia kaikkien osa-alueiden hallintaan arkkitehtisuunnittelusta matkailualan erityisosaajiin.”